راهنمای خرید سینک

راهنمای خرید سینک مناسب برای آشپزخانه

در این مقاله اطلاعاتی در مورد تنظیمات ، شکل ، جنس و حتی لوازم جانبی سینک آشپزخانه و سینک های خاص بدست میاریم.
ریشه این عبارت: ” همه چیز یک طرف سینک آشپزخونه یک طرف ” احتمالا برمیگرده به این واقعیت که حرکت دادن سینک آشپزخونه دشواره. اگر کسی بگه این عبارت ” همه چیز یک طرف سینک آشپزخونه یک طرف ” درست نیست احتمالا یه مورد پرتابل برای سینک آشپزخونه تو ذهنش ساخته، که اینم نشون میده که سینک در آشپزخونه چقدر اهمیت داره.
وقتی درموردش فکر میکنیم میبینیم که اغلب در چند تا حالت سینک در آشپزخونه استفاده میشه. و چرا سایر آیتم های خونه به صورت های مختلف قابل اجرا هستن. همه این موارد نشون میده که انتخاب یک سینک برای آشپزخونه خیلی اهمیت داره و این تصمیم تاثیر بسزایی در زندگی روزمره ما برای چندین سال متمادی خواهد داشت. ما در مورد نحوه انتخاب یک سینک مناسب با طراحان عضو انجمن ملی آشپزخانه و حمام (NKBA) مشورت کردیم.

آشپزخانه امروزی-طراحی و دکوراسیون داخلی سانفرانسیسکو- Justrich Design

چند تا لگن و با چه آرایشی برای سینک آشپزخونه انتخاب کنیم؟
1) سینک بزرگ با یک لگن
مزایا: یک سینک مجزا و عمیق به این معنیه که شما میتونید به راحتی یک ظرف بزرگ را خیس بدید یا بشویید یا آمادگی مقدار زیادی غذا را دارید.
معایب: شستشوی سبزیجات زمانی که یک ظرف خوراک پزی داره خیس میخوره احتیاچ به کمی تردستی داره – مثل حالتی که در شستن دست و شستشوی چینی و ظروف پایه دار اتفاق میفته.
شارون فلتلی(Sharon Flatley) طراح آشپزخانه و حمام با 30 سال سابقه مورد تایید، نظرش اینه که سینک های آشپزخونه عریضتر، عمیقتر و متنوع تر شدن. شارون میگه که در حال حاضر انتخاب های زیادی وجود داره.
این روزها فلتلی ، اصول فلتلی و همکاران در دالاس، میگه که بسیاری از مشتریانش یک سینک منفرد با یک لگن که 30 تا 36 اینج عرضشه و 8 تا 10 اینج عمقشه را انتخاب میکنن. ” این نوع از سینک خیلی پرکاربرده” و ” چه حجم طبختون زیاد باشه چه کم براتون کاربردیه”.
فلتلی میگه که همیشه با لوازم جانبی میتونیم چند تا کارو به راحتی با هم انجام بدیم. ” اکثر تولیدکننده های سینک افزونه های زیادی رو پیشنهاد میدن” شامل سبدهای آبکشی که به زیبایی درون لگن سینک قرار میگیرن.

آشپزخانه مدرن – طراحان و دکوراسیون داخلی نیویورک – ExpressDecor

2) سینک های دو لگنه با سایز متفاوت (40/60 یا آفست)
مزایا: دو تا لگن مجزا به ما این توانایی را میده که بتونیم دو تا کار مجزا را انجام بدیم، مثل پاک کردن ظروف و آماده کردن غذا به راحتی. یک سینک 60 به 40 دارای یک لگن به عرض حدود 18 اینچ و لگن دیگری به عرض 14 اینج می باشد. حالت ایدآل اینه که از لگن بزرگ برای تمیزکردن ظروف و از لگن کوچکتر هم برای آماده کردن غذا. سینک دو لگنه برای زمانی که شما بخواین در یک لگن ظروف را بشویید و در لگن دیگه آب بکشید به کار میاد (زمانی که شما نمیخواین ظروف را با ماشین ظرفشویی بشویید).
معایب: لگن کوجکتر برای شستن و آبکشیدن ظروف بزرگ مناسب نیست.
فلتلی میگه: ” مشتریایی که انعطاف پذیری بیشتری میخوان ، سینک دابل انتخاب درستیه”. ” همچنین افرادی هستن که به کار با دو لگنه عادت کردن و نمیخوان تغییری ایجاد کنن”.
دیو بورچر ، اصول کاربردی در خانه در نیویورک” ، به این موضوع اشاره میکنه که سینک های دابل لزوما به نوع 60 به 40 محدود نمیشن. “اگرچه این نسبت خیلی شایع هست ، آپشن های سفارشی تقریبا بیشماره”.

آشپزخانه امروزی – لوازم آشپزخانه و حمام کولر –

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =